6

?h s? nemt…

image UPDATE – det endte b?de hyggeligt og sjovt og jeg gik derfra med en KORT sommerfrisure, som matcher truslerne om varme i weekenden, s? alt i alt var det v?ldig tilfredsstillende :-)

Jeg har fri nu. Kald det bare en nem dag. Jeg er enig…

I stedet for at slide, vil jeg om lidt bev?ge med ned til De Damer(TM) og f? et par timers god underholdning – eller selv v?re det.

Jeg har endnu ikke besluttet hvad der skal ske, men m?ske jeg bli’r inspireret dernede. Ellers kan en affarvning altid bringe damernes blod i kog. At skulle sidde i s? lang tid, som jeg ?benbart skal, tangerer vist en slags verdensrekord og jeg h?ster anerkendende blikke undervejs i processen.

Bagefter skal hovedbunden inspiceres, for der er stadig undren over, at den ikke er g?et i opl?sning. Jeg m? v?re tykhudet og det var, sidst jeg kiggede, ikke s?rligt flatterende at v?re det :-(

Du vil sikkert også kunne lide