1

Morgen på bænken…

Dagen er startet smukt. Solskin og varmegrader som gjorde, at jeg som det første fortrak til haven. Derude nød jeg at sidde stille på fars bænk et øjeblik. Den er blevet mit tænkehjørne og jeg elsker at sidde lige der, med udsigt til stauder, høns (når ræven ikke tømmer gården) og ikke mindst sommerfuglene, som senere på sommeren flokkes om min sommerfuglebusk.

image Fars bænk er et godt minde at have. Han lavede den for år tilbage. En lille, men smuk bænk, som jeg er utroligt glad for og som giver mig de pusterum, jeg ind imellem skal sørge for at give mig selv. Jeg finder øjeblikke med fred, ro og ingenting nede på den.

Efter 10 minutter i stilhed, resten af familien sov endnu, kunne jeg så gå i gang med dagens dont. Vaskemaskinen snurrer, som den altid gør her på matriklen. Kaffen dufter skønt, ungerne er glade og her er rent, ryddeligt og i det hele taget oser huset af weekend-stemning, så nu er der kun tilbage, at glæde mig til vennerne ankommer om 1 times tid, til lidt kaffeslabberas, bryllupsplanlægning og invitationsdesign. Den slags opgaver er velkomne :-)

Du vil sikkert også kunne lide