0

En god dag…

Paskontoret venter forude. Hele familien m? afsted, s? vi kan f? lavet de n?dvendige papirer inden vi om 3 uger tager afsted p? den l?nge ventede sommerferie.

Yngste synes det er en gave, at hun denne morgen kan sidde sammen med storebror, spise morgenmad og hyggesnakke alt imens de ser tegnefilm p? hans v?relse. Han synes det samme. De er v?ldigt tilfredse med livet lige nu.

I eftermiddag er der overleveringsm?de og jeg tror det ender med at foreg? i haven, for sommeren ser ud til at v?re kommet til Tj?rnevang. Kaffebordet kan vist sagtens d?kkes ude p? terrassen, hvor blomster og krydderurter restituerer efter den sidste omgang hagl i l?rdags. De ser s?lle ud, men med lidt k?rlighed kommer de sig sikkert helt. Det g?r de fleste mennesker, s? hvorfor ikke planterne ogs?.

Dagen er startet helt som jeg elsker det. Stille og roligt og endda til solsortesang :-)

Du vil sikkert også kunne lide