6

Firbenskunster

Jeg m?dte et firben i g?r aftes. Jeg kan ikke huske hvorn?r det sidst er sket, s? det var en overraskelse. En overraskelse for os begge, s? vidt jeg kunne se, men den tabte dog ikke halen.

image Det kan g? p? samme m?de, n?r jeg uforberedt m?der mennesker, som jeg ikke har den store lyst til at m?de. Jeg stivner, ligesom firbenet, men jeg stikker ikke af og jeg smider heller ikke halen. Jeg bli’r vist bare lidt tilknappet og en smule utiln?rmelig ligesom de fleste andre.

Mit talent for at omg?s andre er vist ganske stort i professionelle sammenh?nge. Jeg er glad og ?ben og jeg kan lide det. Jeg br?nder for det jeg g?r og den slags giver energi til formidling p? den fede m?de. Jeg kan lide at give oplevelser. Jeg kan lide, at andre mennesker forlader mig en smule rigere p? ?jen?bnere, kultur eller bare gl?de.

N?r det kommer til den private Liselotte, s? er jeg fantastisk sjov, fuld af vid og humor, morsom s? du br?kker dig og s?d, rar og omsorgsfuld. Alts? hvis jeg kender dig og f?ler mig tryg.

G?r jeg ikke det, kan jeg v?re jordens mest r?vsyge menneske. Enten af usikkerhed eller fordi det er s?dan det m? v?re. Uden at ville det, lader jeg min intuition overtage i m?det med nye mennesker og jeg stoler p? den, for den har stort set aldrig taget fejl.

Jeg bliver r?vsyg, hvis jeg m?rker folk ikke er ?rlige og sig selv. S? gider jeg ikke anstrenge mig. Til geng?ld kan jeg love, at er du dig selv, st?r jeg klar til kvalitetssamv?r. Det andet gider jeg bare ikke. Livet er for kort, men jeg “taber alts? aldrig halen” i et fors?g p? at snyde mig v?k fra et intetsigende menneske. Jeg er frygtindgydende ?rlig, hvis du t?r sp?rge…

Du vil sikkert også kunne lide