4

Jeg er blevet ?ldgammel…

Jeg sad udenfor hele aftenen i g?r. P? en terrasse p? Frederiksberg n?d jeg godt selskab, fantastisk sommervejr og god mad. Jeg hyggede mig gevaldigt og det var sk?nt at se lidt af familien igen.

Vi er blevet gamle. Vi havde selskab af min niece p? 16. Gud, hvor er vi blevet gamle…

Jeg h?rte mig selv sige “…og det er kun et ?jeblik siden jeg gik rundt med dig i Utterslev Mose og fodrede ?nder. Du var ikke st?rre end tobak for en skilling”. Nu er hun n?sten et hovede h?jere end mig.

Jeg h?rte ogs? mig selv sige “… og s? passer du alts? p? dig selv. Jeg ved godt, at du kan, men husk nu ogs? at g?re det…”, da hun havde fortalt mig, at hun var i gang med at pakke til Roskilde Festival.

Jeg h?rte mig selv sv?lge i minder, som kun ligger 10 ?r tilbage, men som er et helt liv siden, for en ung kvinde p? 16. Jeg er blevet ?ldgammel…

Du vil sikkert også kunne lide