9

Jeg er dum…

S? er jeg den erfaring rigere. Barnet har f?et egne meninger omkring passende tekstiler. Av!

Ja, det kr?vede diplomati og t?lmodighed at f? pakket. Vi var nemlig ikke helt enige om anvendeligheden i alle de bekl?dningsstykker yngste absolut ikke kunne leve uden. Vi var heller ikke helt enige om, hvad kunne v?re praktisk rejset?j. Jeg syntes ikke – jeg ER jo kedelig – at en festkjole med glimmer og pailetter, var specielt velvalgt med tanke p? godt et d?gn siddende i en bil.

Jeg syntes til geng?ld at bomuld og muligheden for at kr?lle sig sammen som et pindsvin og stadig se rimelig ud bagefter, var b?de rarere og mere behagelig, men som sagt var vi ikke enige…

Det er godt at v?re modig og turde v?re led, dum og uforstandig og derfor insistere p? det sidste fremfor det f?rste. Det er godt at v?re mor og alligevel automatisk v?re selvskreven til medalje, n?r det kommer til at v?re b?de “dum” og “ikke forst? en skid…”, for det g?r det s? meget lettere, n?r man skal trumfe sin vilje igennem.

Jeg var og er rigtigt tarvelig og DUM. Tak.

Du vil sikkert også kunne lide