2

Jeg samler energi…

Ikke et ondt ord om regnvejr, men jeg skal gerne indr?mme, at solen godt m?tte have skinnet fra en skyfri, nu jeg er startet p? ferien. Til geng?ld g?r det knapt s? ondt, at skulle bruge det meste af dagen p? at pakke, s? jeg pr?ver lige nu, at mobilisere energien…

image Vi g?r i gang i dag. Det kr?ver nemlig tid, at pakke p? fornuftig vis. Der var engang, hvor det at pakke, var noget vi gjorde p? 5 minutter. Hvor tandb?rsten og t?jet var samlet og smidt i en taske p? rekordtid, hvorefter vi smuttede ud af d?ren og holdt ferie.

S?dan er det ikke l?ngere. Vi har f?et b?rn. Yngste kr?ver ikke meget andet end en badedragt, men ?ldste er straks en anden sag. Han skal bruge s? meget mere af alting. Vi skal huske toiletstol, friluftsk?ret?j, masker og tilh?rende mediciner, hente penicillin, s? vi er forberedte, hvis en lungebet?ndelse alligevel skulle snige sig forbi, overset af vagthavende. Vi skal huske sug, epilepsi- og mavemedicin, stesolid i tilf?lde af kramper, specielle drikkekrus, specielle skeer, masser af stofstykker, ekstra t?j, korset, k?restol, talemaskine og en million andre ting, som er n?dvendige, hvis hans oplevelse skal v?re p? h?jde med vores og det skal den naturligvis.

Yngste har, uden modkandidater, udn?vnt sig selv til underholdningspakker. For ?jeblikket betyder det, at der stort set ikke er plads til andet end hendes ting, s? jeg bliver vist n?dt til at luge en anelse i det, inden vi pakker det endeligt ned.

Min forklaring med, at hun overhovedet ikke f?r tid til at spille/lege med alt det, der er fundet frem, prellede af barnet, som s? sikkert som amen i kirken, kommer til konstant at ligge og flyde rundt i poolen, som en anden rynket sveske. D?t og stort set ikke andet, bliver hendes feriebesk?ftigelse og jeg er faktisk parat til at s?tte et par is p? h?jkant p? den p?stand, s? jeg luger alts?. Med h?rd h?nd.

Allerf?rst vil jeg have mig endnu en kop kaffe, mens jeg lytter til regnen, som allerede i morgen afl?ses af smukt sommervejr igen…

Du vil sikkert også kunne lide