2

Om 40 minutter…

“Girls like me don’t make invitations like this to just anyone!”

Om 40 minutter sidder jeg der. Læner mig tilbage med kaffen indenfor rækkevidde. Jeg gider nemlig ikke andet. Pulp Fiction bliver min lørdagsunderholdning…

Jeg vil følge Vincent og Jules på deres uheldige vej gennem livet. Jeg vil nyde Mia’s tilsynekomst og ikke længere tro, at hun dør af OD’en og jeg skal huske at grine, mens jeg alligevel også væmmes en smule. Jeg skal se den…

Yngste er sendt afsted sammen med feriebarnet. Nu er de ude på gården, hvor køer, heste, katte og hunde spæner forvildede rundt, fordi tøserne formentlig er i gang med at nedlægge Himmerland ved håndkraft.

Ældste hygger med far. Jeg er fri til at gøre lige hvad jeg har lyst til, så det bliver Pulp Fiction. Ikke for første gang, men fordi jeg ka’ lide den…

Du vil sikkert også kunne lide