0

Morgenstille…

Hele huset sover. Her er stille og jeg sidder med en kop kaffe og nyder stilheden, inden jeg skal afsted p? arbejde.
image
Det var hyggeligt i g?r. Aftenen indeholdt masser af snak, god mad og s? naturligvis en del grin, for de er nu sjove… damerne. Annemette er altid god for en historie og jeg kan som regel ogs? en eller to, s? underholdning manglede vi ikke. Improvisere har vi altid kunnet…

De tager hjem igen allerede i aften, s? dagen skal udnyttes fuldt ud. Mormor indfinder sig sikkert i l?bet af formiddagen og s? er b?rnene naturligvis hjemme, s? der bliver et leben, men de kommer til at klare sig uden mig de f?rste timer. Jeg er jo startet p? arbejde igen, men har lovning p? endnu en ferieuge her i august.

Jeg har endnu ikke h?rt hvilken uge, s? m?ske jeg skulle ringe og sp?rge dem. Det er trods alt rart at vide, om jeg er p? ferie fra p? mandag…

Du vil sikkert også kunne lide