0

Dedikeret vasketøjet…

Forude venter en arbejdsdag. Det er længe siden sidst, hvor jeg har måttet arbejde i weekenden, så det er ikke slemt, bare ubelejligt. Inden sidder jeg her med kaffen, som jeg plejer, og nyder stilheden, for resten af huset sover endnu.

Før jeg skal møde kl. 15 skal der vaskes, for endelig kan jeg det igen. Maskinen fik en genoplivning i går, så den nu vasker, men frejdigt afslutter med en fejlmelding. Endnu er det kun ved afslutningen af hver vask, så jeg er ved godt mod.

Det meste af dagen er dedikeret vasketøjet, for tøjbunkerne er selvfølgelig blevet faretruende høje, men det skal ikke afholde mig fra at hygge lidt også. Jeg skal have lagt sidste hånd på yderligere 2 meter sjov, for Hanne forelskede sig i går, så en foræring er vist på sin plads, hvis ellers hun kan lide det nyeste jeg har lavet, for de er naturligvis ikke ens.

Vejret udenfor er nærmest efterårsagtigt. Solen skinner ganske vist, men temperaturen er kun som på en begyndende efterårsdag og jeg kan mærke, at jeg slet ikke er færdig med sommeren endnu. Jeg håber så inderligt på nogle gode, sommervarme uger endnu, inden vi igen skal til at have lukket fodtøj på. Jeg kan ikke udholde tanken om, at jeg slet ikke skal nå dage på Rødhus strand, med gode bøger og masser af tid, så sommer… kom nu tilbage… og bliv lidt længere denne gang. Be’ om…

Du vil sikkert også kunne lide