5

Godmorgen liv…

“Livets mirakel er stort uanset hvor mange gange man overv?rer det…”, sagde jeg s?vndrukkent…

Og s? er jeg for?vrigt lige st?et op. Helt flad som en fregne, men med opsvulmede ?jne og et hovede fyldt med tr?uld og latterligt lille hjernekapacitet. Mine ankler har til geng?ld f?et deres normale massefylde og det skal jeg ?rligt indr?mme, var en af mine st?rste bekymringer i morges, da jeg endelig fandt sengen.

Dagen er helliget oparbejdelse af tilstr?kkelig intelligens til at finde vej ned for at hente yngste, som efter restaurantbes?g (veninden var med) tog hjem til veninden og sov. “Heldigvis” sagde hendes far for et ?jeblik siden, for han har uheldigvis heller ikke kunnet finde mere energi end et fladt 5V batteri og har derfor sovet godt og l?nge ved min side.

Vi har brugt en ? dag p? at sove!

Vi har brugt ? dag p? ingenting, s? der er basis for at f? trykket speederen i bund nu, men ikke om jeg gider. Der er jo god tid…

Du vil sikkert også kunne lide