0

philosophy

image Hope in a jar… poetisk navn, til cremen, som lover afg?rende forskel p? din hud allerede efter f? dage.

“where there is faith, there is hope, and where there is hope, miracles can occur…” Philosophy tager ikke for store ord i munden, men allierer sig med h?b, tro og sikkert en god portion k?rlighed, n?r de ?nsker at fork?le kvinder.

imageLige nu har jeg vist passeret den magiske gr?nse og h?b er ikke l?ngere nok.

Efter to timer i dr?mmeland, ligner mit ansigt en topografisk korrekt udgave af R?bjerg Mile og min ansigtshud f?les nogenlunde som de endel?se klitter. Her ville philosophys ansigtsserum sikkert g?re godt, men eftersom sulten er langt mere fremherskende end behovet for ansigtshudens glattende cremer, ender det vel med, at jeg opprioriterer at f? hentet en omgang br?ndende hed Pasta al Diablo inde p? den gode italienske restaurant bag Vesterbro fremfor en hjemmestrikket ansigtsbehandling.

Jeg lover dog, at jeg skal nette mig en smule inden afgang. Man skulle n?dig skr?mme nogen…

Du vil sikkert også kunne lide