2

Big Rain

Jeg hader min bruser. Jeg hader det faktum, at jeg n?sten altid skal kaste mig rundt under str?lerne, men det er et sp?rgsm?l om vandspareaggregatet manden har sat op, fordi b?de han og yngste n?rmest bruger timer hver morgen p? at v?gne derude. Allermest hader jeg, at brusehovedet har en irriterende tendens til at glide ned af stangen, for at ende med at give mig en ufrivillig hovedbundsmassage, som ikke er anvendelig, n?r hele kroppen t?lmodigt venter p? at blive forfrisket af tempereret vand i bl?de str?ler.

Jeg elsker brusere med store brusehoveder. Jeg elsker, at de er smukke og ikke mindst, at de kaster noget vand fra sig. Jeg elsker, at vandet fosser ned over mig, s? jeg kan m?rke, at jeg er i bad. Denne her opfylder de kriterier…

image

Big Rain er et passende navn. Integreret i loftet er den skjult for ?jet, n?r den ikke er i anvendelse og jeg er helt sikker p?, at den byder p? vand i r? m?ngder. Den er ogs? en ?stetisk nydelse. Den er fantastisk. Den er til geng?ld ikke rigtigt anvendelig i et bondehus med lavt til loftet, s? det bliver nok ikke Dornbrachts bruser, som fremover skal supportere mit bad herhjemme, men flot, det er den…

Du vil sikkert også kunne lide