4

Besøg af politiet

Politiet har lige været her. To uniformsklædte betjente, som i første omgang gav mig en smule hjertebanken. Det er ikke hverdag for mig, at blive banket op af politiet, men de kom kun for at inspicerede vendepladsen. Vendepladsen, som oftest bliver brugt som parkeringsplads med temmelig massive problemer til følge, når vi skal ud eller ind her fra.

Senest er der sket det, at de busser som henter og afleverer Alexander, ikke kan vende hernede, fordi pladsen er brugt til parkering. Det betyder, at de er tvunget til at bakke de 100 meter tilbage ad vejen og herefter bakke ud på Gugvej, som er temmelig trafikeret og det med børn i bilen. Buschaufføren bad os gøre noget ved det.

Tidligere har vi oplevet, at en ambulance, som kom for at hente Alexander, heller ikke kunne vende hernede. Den endte med at vælte stensætningen omkring vores kastanje, fordi det skulle gå stærkt og der holdt en bil på vendepladsen den dag.

Nu har vi så bedt politiet komme forbi og tage et kig på stedet. De tøvede ikke det mindste, men besluttede på stedet, at der fremover kommer skilt med “Parkering forbudt på vendepladsen”, så der er sikret friplads for de, som har brug for at vende på vores smalle vej. Det føles trygt, for vi nærmer os vinteren og jeg har ikke lyst til igen, at stå med en ambulance, som ikke kan vende hernede…

Du vil sikkert også kunne lide