3

Endelig!

image S? kom den endelig. I restordre, har den v?ret n?sten et halvt ?r undervejs, men det er en fantastisk bog med utallige gode ideer i.

Jeg bliver meget inspireret af at kigge i den, s? der er vist halst?rkl?der til hele familien i l?bet af efter?ret og dem kan man jo ikke f? for mange af… tror jeg…

Nogle gange k?ber jeg b?ger p? Amazon, som i sidste ende viser sig, ikke at inspirere mig. De kan ogs? vise sig, at indeholde gode opskrifter, som jeg i forvejen har dyrket eller ting, som ikke er noget for mig. S?dan g?r det jo, n?r man k?ber b?gerne p? lykke og fromme.

Jeg overvejer nu, om de ikke kan s?lges videre til andre, som m?ske vil finde dem interessante, flotte og inspirerende, s? jeg tror snart, at jeg vil l?gge en liste med dem ud p? siden her – s? kan de, som har lyst, gribe til fadet, men i hvert fald var denne et rigtigt godt k?b :-)

Du vil sikkert også kunne lide