0

Snedkerdrømme

Når jeg engang imellem lader fantasien slippe løs på køkkenets vegne, drømmer jeg om mit eget specieldesignede snedkermøbel. Alle mine mange hjembragte fade, skåle og potter, skulle stå inde bag glasset og glæde mit øje, hver gang jeg kom forbi.

imageMine glas og kaffekopper skulle ikke først lokaliseres og herefter graves fri, når jeg skulle bruge dem. Mine tallerkener ville stå i snorlige stabler og jeg ville altid vide, hvor tingene befandt sig.

Jeg ville have masser af plads. Det ville ikke være nødvendigt med stabler, som hver eneste gang jeg åbner lågerne, truer med at begå harakiri ved at hoppe direkte i klinkerne.

Jeg ville ikke være nødt til, at opbevare tingene under kaotiske forhold, men ville kunne give dem den plads, de fortjener alene for at tjene mig så smukt og godt.

Jeg drømmer, men det bliver vist også kun ved det, for en snedker koster dyrt, når det skal bygges i specialmål. Så dyrt, at jeg ikke synes, at jeg har råd, men drømmene er heldigvis gratis…

Møblet skulle ligne det på billedet, som er fundet på Martha Stewarts side.

Du vil sikkert også kunne lide