2

Tse Tse

Tanten har forrige weekend været i Paris og føre sig frem. Sådan skal det også være og jeg ville have givet det meste af højre arm, for at have været med. Sikke en tur vi kunne have haft…

Hun rejser jævnligt derned. Udskejelserne er nødvendige, som hun siger. Man finder inspiration, nye kontakter og enormt meget spændende tekstil og beklædning. Jeg tror hende da. Jeg er helt sikker på, at de bugnende indkøbsposer ikke har det mindste at gøre med, at hun selv har haft trang til at shoppe. Nå, det er sikkert altsammen del af ganske seriøse udviklingsstrategier.

Hun mødte to spændende piger, som sammen residerer dernede. Sikke en skæg hjemmeside og pigerne bag er altså tilsyneladende endnu sjovere end siden, men alt hører jeg sikkert mere om, når Oline engang er løbet tør for ord…

Vi skal forøvrigt også nå på torvet. Snart.

Du vil sikkert også kunne lide