7

Midwest Moonlight

Bogen er ankommet og jeg har kastet mig over det første halstørklæde. Det er udelukkende tilfældet, som har bestemt, at det er præcis denne model og ikke en af de mange andre, jeg har valgt at starte med. Jeg havde garn liggende…

image Jeg strikker Midwest Moonlight og det er ren afslapning, fordi mønstret ikke er det mindste kompliceret. Det fungerer foran TV’et, er jeg sikker på. Faktisk skal det nok forsøges i aften, for jeg er ganske enkelt HELT flad, efter en lang arbejdsdag. Der er ikke mere energi tilbage og samtidig har halsen det en smule underligt, så måske en stille aften med varm te, strikketøj og dyne vil gøre underværker.

Tørklædet strikker jeg i chokoladebrun uld. Det bliver fantastisk og jeg er sikker på, at selv den koldeste vinter, må give fortabt, når først det er svøbt om halsen.

Jeg har forøvrigt sjældent modtaget en strikkebog, som har vist sig at være så anvendelig, som denne. Der er et hav af forskellige tørklæder/sjaler, som jeg har lyst til at komme i gang med, men måske jeg lige skal vente, til garnet ankommer…

Du vil sikkert også kunne lide