28

El Naturalista

image El Naturalista har de fedeste sko/støvler, hvis man ellers er til det lidt fodformede både når det kommer til udseende og filosofien bag. Der er tænkt på miljøet, når det kommer til fremstillingen af produkterne og de kan bryste sig af at have en temmelig omfattende produktlinie, som omfatter alt fra sko over støvler i forskellige skaftlængder.

Jeg kan lide dem alene fordi de er sådan lidt smågrimme. Det burde ikke være et parameter, men det er det. Jeg kan lide, at der er tænkt på miljø ved fremstillingen og jeg kan lide, at de er så robuste, så man ikke vælter i en efterårsstorm. Jeg kan vist bare lide dem…

Tag et kig. Hvem ved om det ikke er derfra dine næste støvler skal komme. Jeg skal i hvert fald forbi de to forhandlere i Aalborg, nemlig min yndlingsbutik gennem et helt liv, Gavlhuset og så en endnu ikke besøgt skobutik ikke langt herfra.

Tænk om de har støvlen, jeg leder efter…

Du vil sikkert også kunne lide