4

Hmmm…

Jeg har installeret WordPress p? Alexanders side. Jeg har brugt hele den sidste del af eftermiddagen p? at sidde og stirre fascineret p? sk?rmen. Brugt den p? at redigere i kodestumper. Bandet har jeg, n?r det ikke virker, for s? at juble 10 minutter senere, n?r skidtet falder p? plads.

Vi spiser aftensmad, snakken g?r og vi ender ved st?dighed og udholdenhed…

– Det er da utroligt. Der er ikke ret mange dele af mit liv, hvor jeg gider mobilisere den slags stamina. S? smider jeg h?ndkl?det i ringen i stedet for at irriteres mere over s?dan noget…
– Ja, men det handler formentlig om pr?ferencer. Hjernens alts?. Du kan lide at kn?kke koder…
– Jo, men jeg synes alligevel det er underligt. Jeg gider godt blive ved i n?sten det uendelige, n?r det kommer til sm? stykker uforst?elig kode, men der er meget andet, som aldrig ville kunne mobilisere den energi og st?dighed. L?b til eksempel…
– ?h ja, det har du formentlig ret i. Det er nok ikke der du kan finde din indre fighter frem?
– Nej… selvom jeg nok burde. Det ville v?re godt for mig…
– L?b du bare… s? ses vi engang i morgen…

Helt ?rligt. Der er sgu da noget der hedder “at motivere” og manden er heller ikke uvidende om den slags, s? han burde vel st?tte op omkring mine halvlunkne fors?g p? at finde entusiasme. Det her er da undergravende virksomhed. Jeg vil klage!

Du vil sikkert også kunne lide