6

Endelig…

image Denne uges gulerod har forekommet mig mindre og mindre for n?sten at forsvinde ude i horisonten, men nu fangede jeg den endelig. Det er blevet weekend…

Ugen har v?ret lang at komme igennem af ?rsager, som jeg ikke helt kan gennemskue, men i hvert fald tumlede jeg ind ad d?ren, for ikke s?rlig mange minutter siden, og har efterf?lgende ikke v?ret videre selskabelig. Bare tr?t og uden mulighed for en lur.

Der kommer g?ster om et ?jeblik. Heldigvis af den slags, som ikke fordrer underholdning af dimensioner, som jeg ikke kan honorere lige nu. Bare jeg er til stede, er det godt nok og det ved jeg, at jeg kan finde ud af at v?re.

Preben kommer forbi med ungerne. Hanne er nemlig taget til Gr?kenland for at l?re at meditere. ?h ja, det kan vi s? f? en masse sjov ud af, men misundelig… det er jeg alts? en smule. 1 uge nede i varmen, hvor fokus er p? hende og kun hende. Hvor der ikke er forpligtelser, som r?kker ud over eget velv?re.

Hvor eftermiddagen har budt p? tid til en lur i solen. Tid til romaner og tid til at pleje sig selv. Tid til at fordybe sig. Tid til at fokusere p? her og nu. Ingen til at forstyrre og inden hun tager hjem, skal hun have metoder til afslapning og velv?re med i bagagen.

Jeg m? vel k?be en konsulenttime, n?r hun vender tilbage mandag, men i f?rste omgang vil jeg g? op og hygge om hendes mand og hendes to dejlige unger, for som sagt… er det endelig weekend :-)

PS – Preben er lige kommet ind ad d?ren med en flaske whisky i h?nden. U?bnet, men med potentiale for b?de det ene og andet… s? jeg er den, der er l?bet…

Du vil sikkert også kunne lide