5

Åh den stakkel…

image
Fødselsdagsbarnet sidder oppe i køkkenet og har det småringe. Det er vores skyld…

Hun var inviteret til frokost på Mosskov Pavillonen og det var godt og ikke mindst rigeligt. Bagefter var der varm kakao med flødeskum på matriklen og nu er hun på det nærmeste død. Hun sidder i hvert fald og giver sig ynkeligt…

Der skal spilles. De har fundet Settlers frem. Ungerne varmer op til at vinde, “for moster er jo blevet gammel, så hun er nok også blevet senil…”, som de siger med håb i stemmen. Jeg er nu langt fra sikker, men det er da et forsøg værd.

Jeg vil i mellemtiden forsøge at få indhentet lidt af det, jeg ikke nåede i går, fordi jeg var uden internet hele dagen. Bagefter vil jeg starte lammecurry’en, for de er vel snart ved at være gammelsultne allesammen…

Du vil sikkert også kunne lide