5

Tillykke Annemette!

Ingen internet gjorde g?rsdagen til en koncentreret t?lmodighedspr?ve. Vi lagde fint ud fra morgenstunden med adgang til hele den vide verden, men det holdt kun et par timer, s? var det sket og resten af dagen var nettet helt og aldeles d?dt.

Til geng?ld fik vi moster og Heidi herover og det var jo sk?nt. De ankom sidst p? eftermiddagen og vi har hygget os lige siden.

Nu er kaffen brygget, flagene fundet frem og stemmerne klare, for moster fylder jo 40 ?r i dag!

image

Tillykke med f?dselsdagen Annemette, du verdens bedste s?ster…

Endnu ved hun det ikke, men klokken 12 er der bestilt frokost nede i Mosskov Pavillonen, hvor vi skal indtage l?kker mad og hygge sammen med mormor, som naturligvis ogs? skal med. Vejret er ikke det bedste, men der er vist noget med, at det er hendes egen skyld. G?turen inden frokost, nede i yndlingsskoven, kan vi vist godt opgive.

I aften skal hun s? til geng?ld have sin lammecurry, som bestilt, men inden skal hun have sine gaver. Jeg er misundelig. Jeg ved ikke noget bedre end gaver, men jeg under hende dem af hele mit hjerte, s? nu tror jeg, at jeg vil g? op, finde de sidste kopper frem og b?nke alle omkring bordet, s? vi kan f? taget hul p? dem…

Du vil sikkert også kunne lide