11

Webloggen – det nye dating.dk

En klog mand sagde for nylig til mig, at webloggen bare er det nye dating-medie. Det nye sted, hvor man kan vise sig frem i h?b om, at prinsen/prinsessen kommer forbi p? den hvide ganger. Et sted, hvor man kan fremstille sig selv fra sin bedste, mest sp?ndende, under- eller overspillede og smarte side og s? ellers vente p?, at det v?lter ind med bejlere?

Jeg tror, at han sagde noget i retning af, at ?Blogbot er det nye dating.dk?, men tilgiv mig, hvis det ikke er helt korrekt. Til geng?ld er hans iagttagelser i forbindelse med resten ?jensynligt ret pr?cise omend jeg f?rst er blevet opm?rksom p? det for nylig.

Jeg synes, at jeg ser det mere end ?t sted for ?jeblikket. Jeg tror, at jeg genkender en flirt, n?r jeg ser den og et tilbud, n?r jeg ser det. Jeg ser finurlige tangoer, hede og rytmiske salsaer og rolige valse p? ord derude i blogland. Det er da fantastisk?

Gider man ikke vente p? bejlere, kan man arrangere at m?des ude i byen. M?de nye mennesker og potentielle k?rester. Ganske gratis og med muligheden for selv at v?re den, som iscenes?tter set-up?et, den potentielle fremtidige historie og forh?bentlig slutningen. Den, som bestemmer hvordan, hvor og hvorn?r.

Jeg er faktisk temmelig fascineret af det. Mon det giver pote?

Du vil sikkert også kunne lide