7

Det fungerer bare…

S? var der vist desv?rre gevinst. Vi har ringet til l?gen, som har lovet at komme p? hjemmebes?g efter kl. 16. Lungebet?ndelsen er her for fuld styrke og ?ldste sidder lige nu i det bare ingenting i et fors?g p? d?mpe feberen.

Vi ville skifte l?ge. Vi havde besluttet os for, at vi var n?dt til at f? en l?ge, som boede t?ttere p? og ikke mindst ved jorden. Ham vi har nu, har til huse inde midt i centrum (Jens Bangs Stenhus) og bor p? 1. sal, s? at komme der med Alexander, er stort set umuligt, men han lovede os, at han gerne kom p? hjemmebes?g, da vi havde forelagt ham vores logistikproblem.

I dag er f?rste gang vi har haft brug for det. Jeg ringede og efter at have forklaret situationen blev uden diskussion aftalt et hjemmebes?g. “Desv?rre kan vi f?rst v?re der efter 16, for vi har vagten i dag”, sagde sekret?ren, men det betyder intet. Det der betyder noget er, at vi kan ringe og med det samme f? tilsagn om hjemmebes?g. Alternativet er vagtl?gen og formentlig en indl?ggelse, fordi han/hun bliver usikker, s? det her er langt at foretr?kke.

Sikke en lettelse, at opleve, at det fungerer… :-)

Du vil sikkert også kunne lide