8

Fred og ro

Jeg har k?bt mig til fred og ro. Massiv stilhed omtrent. Desv?rre ser det ud til, at det er en stakket frist og m?ske kan man s? tale om, at den slags kan k?bes for dyrt…

image De som genkender disse “b?nner” ved med det samme, hvad jeg taler om. For de, som ikke genkender de underligt udseende b?nner, kan jeg fort?lle, at det er Bernies Multismagsb?nner.

Harry Potter og halvblodsprinsen er jo (forl?ngst) udkommet p? dansk og en tur tidligere i dag endte hos boghandleren, som udenfor butikken reklamerede med G?sehudsb?ger til bare 50 kroner for 2 stk. Jeg forbarmede mig over yngste, som fik lov til at v?lge f?rst 2, s? siden 4 forskellige til godnatl?sning.

Da vi kom ind i butikken for at betale, stod den nye Harry Potter naturligvis ved kassen og den mor Oline er udstyret med, er ind imellem alt for nem…

De f?rste 2 G?sehudsb?ger har hun l?st i eftermiddag og nu er starten s? g?et p? Harry Potter. Hun ligger helt stille inde under dynen. Hun er fuldst?ndigt opslugt allerede og jeg forudser endnu flere aftener, hvor hun frivilligt beder om at blive mindet om hvorn?r klokken er 21, for det er besluttet, at det er der hun starter med at l?se.

Til geng?ld bliver jeg nok sl?et halvt ford?rvet, n?r jeg om lidt m? ind for at bede hende slukke lyset…

Du vil sikkert også kunne lide