7

Orden eller kaos

image Jeg kan rigtigt godt lide ikoner. Jeg elsker at lave sm? ikoner og har egentlig t?nkt, at jeg burde have ikoner og kategorier p? mine indl?g, for der er efterh?nden mange af dem og de ligger jo i en p?rev?lling.

Jeg t?nker mange tanker, men hvad hj?lper det, hvis de ikke udm?nter sig i noget praktisk…

Nu er jeg i gang med ikonerne. Det er da en start og de nye gode vaner skal indf?res, n?r jeg f?r skiftet alt det, som ligger usynligt bag siden her og g?r det nemt for mig at opdatere og vedligeholde. Planerne er jo, at jeg skal konvertere til WordPress, men ikke uden mine gamle indl?g, hvis ellers det er muligt.

Der k?mpes fortsat ude bag kulisserne, s? en sk?nne dag kan jeg m?ske indf?re nye og gode vaner. Ind til da, m? b?de I og jeg leve med p?rev?llingen og det g?r nok endda…

Du vil sikkert også kunne lide