5

Snobrød

I weekenden kommer nevøerne på visit. Ti år gamle er Mikkel og Rasmus det man vel kalder “et par raske drenge” og eftersom nogen siger, at nød lærer nøgen kvinde at bruge tændvæske, skal vi naturligvis have KÆMPE bål nede bagest i haven.
image
Der ligger stadig træ fra orkanen i januar og det kan passende bruges til et rigtigt drengebål, som ikke er mere drengebål end de vil spørge hvor snobrødsdejen bliver af.

Den vil jeg naturligvis have klar sammen med peanutbutter og syltetøj, for sådan var det sidste gang og sådan bliver det denne gang. Vi skal have ild, røg og snobrød. Vi skal have regntøj og gummistøvler og vi skal lugte af spejder inden vi er færdige.

Eftermiddagene skal være fyldt med chokoladekage, mælk og spil og aftenerne skal indeholde gode historier. Mikkel vil sikkert gerne gå til hånde i køkkenet sammen med Alexander, mens Rasmus og Oline tumler med et eller andet. “De to er så kropslige”, som drengenes far siger.

Når han siger det, mener han, at de er et par tumlinge, som kan lide at slås, løbe og buldre afsted, men jeg ved bedre. Jeg skal ikke have fortalt, at en af de mere kropslige discipliner sidst, var udforskning af forskellen på drenge og piger. Den slags skal der også være plads til, selvom det udløser ticks hos drengenes far, som benægter NOGENSINDE selv at have gjort noget tilsvarende. Jeg håber han lyver…

Du vil sikkert også kunne lide