11

Hun er fantastisk!

Jeg er lige kommet hjem fra arbejde. Indenfor d?ren stod en stor pakke. Den var til mig!

Indeni l? hende her…

image

Hun l? sammen med en million andre ting, som allesammen bekr?ftigede mig i en teori, jeg allerede har haft et stykke tid…

“>Cold Pakken kommer fra fru Prelsborg, som med denne pakke beviser, at hun er mere end almindeligt opm?rksom p? alt hvad man af vanvare kommer til at n?vne. Denne gang er det kommet mig mere end til gode ;-)

I pakken l? nogle af de ting jeg holder allermest af. Karry, som er mit yndlingskrydderi er repr?senteret med ikke mindre end 3 forskellige af slagsen og jeg kan slet ikke vente med at skulle afpr?ve dem. Der var bobler – det elsker jeg jo, Southern Comfort, som s? absolut er yndlingsdrikken, n?r der skal v?re procenter i og kaffe – uhm. Der var chokolade – min yndlingschokolade, naturligvis. Der var garn, for jeg strikker jo i vildskab og der var – til mandens store gl?de – Ren?s Julebryg, som smager som en bid af himlen if?lge husbonden.

Klik p? det lille billede, for at se hvad hun sendte…

Der var simpelthen alt hvad mit hjerte beg?rer og t?nk engang, som hun har lagt tanker i den gave. Den slags g?r mig helt mundlam og jeg bliver s? utroligt glad, s? tusinde tak til Pernille, som har gjort en rigtig skidt dag til en plus-dag. Du har gjort en forskel Pernille – Tak :-)

PS – hun har ogs? broderet det yndigste lille kort, som jeg garanteret kan takke hendes arbejdsplads for, men det har jeg nu ikke t?nkt mig at sige h?jt nogen steder…

Du vil sikkert også kunne lide