5

Pulverkaffe…

Jeg ser mange kaffekrus i min dagligdag. Nogle af dem ?tser sig fast p? nethinden enten p? grund af fantasien, der er lagt for dagen af ejermanden eller fordi de er smukke, grimme, gamle, sk?rede, kedelige, kul?rte, gr?nne, umulige at drikke af, eller bare ganske almindeligt bem?rkelsesv?rdige. I dag s? jeg et, som vist tager den forel?bige pris…

Milimetertykt lag af gammel kaffe sad som en indt?rret sort skorpe p? krusets sider, men det var ingen hindring for krusets ejermand. “N?, skidt med det. Det er jo det samme jeg putter i det hver dag…”, var svaret, da jeg dristede mig til at sp?rge, om han nogensinde havde overvejet at vaske det, men p? den anden side set; kom han nogensinde i en situation, hvor der intet kaffe var at finde i skabene, kunne en almindelig k?kkenkniv langs krusets kanter producere mere end rigeligt pulverkaffe til et par uger til b?de ham og makkeren…

Hans makker kunne for?vrigt fort?lle, at han havde v?ret p? stedet i 4? ?r “og i den tid, er det i hvert fald aldrig vasket…” og s?dan kan man jo prioritere sin tid p? s? mange m?der…

PS – jeg er sikker p?, at jeg b?r tage ved l?re af det her…

Du vil sikkert også kunne lide