8

Godt vi gjorde det!

image Han har bare hygget sig. Virkelig hygget sig. V?ret i rigtigt godt selskab og ydermere l?rt en hel masse.

Ja, det er Kenneth p? billedet. Den ene af dem. Jeg siger ikke hvem.

Ordene v?lter ud af ham. Han fort?ller om fond, vild?nder, k?rlighed og saucer. Han beskriver smagsoplevelser, som har v?ret overv?ldende. Han fort?ller om vine, frokosten og ikke mindst de syv retter, de allesammen forberedte til aftenens middag.

Han fort?ller om en passioneret kok og en stab, som hele tiden stod klar til at hj?lpe. Han beskriver fintsnittede gr?ntsager og selleri, babyspinat i lag og en opvasker, som bragte minder frem om hans egen tid som opvasker i Spisehuset i Farum. Det var tiden sammen med Rudi, Simon Spies’ personlige kok, som vist kunne en forf?rdelig masse gode historier.

Han fort?ller ogs? om gamle m?nd, som blev tidligt tr?tte. Han fort?ller hvordan han og Preben sneg sig til en bytur i Varde, hvor de har moret sig kosteligt og ydermere n?ede han at blive intimbefamlet af en m?rk sk?nhed, som helt sikkert ikke havde v?ret s?rlig dyr. Man f?r en p? opleveren om natten i Varde. Det er soldatersikkert, som Preben ville have sagt.

I morges, klokken 8, blev han og Preben v?kket af Kirke Hennebys kirkeklokker, som n?r havde skr?mt livet af dem, men s? n?ede de morgenbuffeten. Bagefter gik turen hjemover, for de skulle hente lam, som nu ligger ude i min fryser. Det er sk?nt, men allerbedst er det, at jeg kan m?rke, at Kenneth har haft alletiders tur, som m?ske endda smitter af p? de hjemlige gryder, selvom det slet ikke er n?dvendigt.

Det er sk?nt at have ham hjemme igen…

Du vil sikkert også kunne lide