6

K?kkenkaos

image Jeg har et feberhedt barn, som l?ner sig op ad en tur til syds skadestue. Vi k?mper om min ret til at v?re mor og bestemme, at maskebehandling ikke er bare er relevant, men n?dvendig. Vi er ikke enige om noget som helst, alts? ud over, at vi begge er kede af udsigten til en indl?ggelse. Det er nok mere metoden til at undg? samme, som skaber konflikter, men m?ske skal vi ogs? bare vente lidt og se om penicillinen ikke snart kan afstedkomme et mirakel…

Imens er barnets far g?et i gang med at t?mme det store k?kkenskab. Spisekammeret skal alts? laves nu. Vi vil have det op at st?, inden julens helt store bagedag skal eksekveres og det har kr?vet overb?renhed. 33 forskellige servietter, 20 uens sk?le, 12 fade og dusinvis af andet underligt krimskrams har ?benbaret sig efterh?nden som manden har gravet sig dybere og dybere ind mod skabets bagv?g og ikke ?n eneste gang har han kommenteret min tvangspr?gede trang til at v?re beredt p? stort set ethvert g?stebud du kan forestille dig.

Alene min trang til at have stearinlys i mere end rigelige m?ngder, burde have udl?st et st?rre grineanfald, men m?ske er han koncentreret. Det kunne jo tages som gode tegn…

Nu er skabet t?mt. K?kkenet er pludselig blevet 4 gange s? stort. S?dan f?les det i hvert fald og vi overraskes over, at der virkelig er al den plads. Om lidt vil vi skynde os at udnytte den til metervis af hylder, som kan rumme alle mine indk?b og k?kkenmaskiner.

Jeg kan slet ikke vente til det er f?rdigt, men da jeg er tvunget til det samme, har jeg i stedet brugt tiden til kampe med Alexander, lidt ekstra julepynt og vejrtr?knings?velser, som skulle reducere stressen over at leve midt i et kaotisk k?kken.

I aften bestiller vi mad ude fra. S?dan bliver det!

Du vil sikkert også kunne lide