6

Årets julegave!

I samarbejde med Dansk Røde Kors samler Politiken ind til de hjemløse ofre for jordskælvet i Pakistan, som kostede over 70.000 liv og gjorde over tre millioner mennesker hjemløse. For 140 kroner kan du sende årets julegave til Pakistan.

image

Netop nu står de n�ødlidende over for en ny trussel: Sne og kulde vil gøre det svært at opretholde livet for titusindvis af mennesker i de ufremkommelige bjergegne.

Nødhjælpsorganisationerne kæmper en kamp mod uret for at nå frem i tide. Med sig har de mad, medicin, tæpper og telte, men der er også hårdt brug for kogest bestående af gryder, tallerkener, krus og bestik.

Hvert kogesæt rækker til fem personer, der over den åbne ild i de sammenstyrtede bjerglandsbyer vil kunne koge vand og opvarme mad i den forestående hårde vinter.

Dansk Røde Kors og Politiken har sat det som mål at samle penge ind til 10.000 kogesæt som et konkret bidrag til den verdensomspændende hjælpeindsats.

Prisen er 140 kr. pr. kogesæt, men så er der også betalt for transporten helt frem til den nordlige del af Pakistan.

Sådan hjælper du:

* Web: Her kan du bidrage via nettet
* Bank: Reg. nr. 3100 konto 10151015 eller giro 10151015
* Telefon: Ring 90 56 56 54 eller send en sms til 1231 med teksten: polpakistan – 100 kr. pr. opkald eller SMS (incl. gebyr)
* Rådhuspladsen: Indsamlingsbøssen i ServiceCentret, Politikens Hus, eller indbetal 140 kr. med betalingskort i skranken, man-fre kl. 8.30-17.

Hele artiklen er sakset fra Politiken og med vores julegavebudget herhjemme, er der plads til mindst 3 grydest. Mindst…

Du vil sikkert også kunne lide