11

Juelgaveindkøbsraid

Og så gik den dag. Julegaverne er næsten købt. Jeg mangler nogle enkelte pakker og ifølge Oline er de de allervigtigste. Regn selv ud hvem de er til…

image Oline valgte at tage med på turen, så det var rigtigt hyggeligt. Vi fik som sagt købt de allerfleste og det lykkedes os endda at gøre nogle bedre køb, end vi først havde planlagt. Oline sluttede turen af med en kæmpe softice, som havde taget appetitten fra mig i et døgn eller mere, men den slags koster kun sultfornemmelsen et par timer, når man er i hendes alder.

Hjemkommet igen, kunne vi konstatere, at de andre bestemt ikke havde brugt tiden på at slappe af. Mormor var her, s�å der var blevet knoklet igennem. De var i færd med at fylde på hylderne i mit nye spisekammer og hjemmet lignede et hjem igen. Her var ryddet op, støvsuget og vasketøjet ikke eksisterende. Hun er guld vrd, vores mormor.

Nu er gaverne pakket ind. Der er ikke mere at lave i aften, ud over ind imellem at snige mig op i spisekammeret og nyde hylderne, pladsen og den orden, som potentielt gemmer sig i den slags.

Åh jo… og så skal jeg da lige have en kop kaffe.

Du vil sikkert også kunne lide