2

De er her om 2!

Bettesøs og Heidi har lige ringet. De er her om to minutter. Jeg er lige kommet hjem. En lang arbejdsdag, gaveindkøb med Oline og bagefter aflevering af samme ved biografklubben har gjort, at jeg endnu ikke har nået at forberede lidt godt til “De damer”, så de må tage til takke med hvad huset formår at improvisere.

Egentlig skulle de have haft chili-kakao og hjemmebagte småkager, men jeg nåede det ikke, så mon ikke det går alligevel. De må have en kop kaffe og lidt godt til ganen i form af de købte småkager og en chokolade eller to.

Åh ja, min juleferie er jo startet. Ikke at det er gået op for mig endnu, men det gør det vel, når jeg endelig kan komme i gang med de sidste forberedelser. Måske skal der i weekenden bages julekage(r) så der er lidt at sende med retur til København og en omgang småkager bliver det måske også til, afhængigt af hvad vi orker. Jeg har jo hele næste uge også og så kan der jo bages igennem. Jeg trænger…

På falderebet vil jeg gerne understrege, at selvom man gør sig umage og fra morgenstunden vælger en matchende sort ankelsoklet, så er der absolut intet charmerende ved fodformede sandaler. Heller ikke i december.

Du vil sikkert også kunne lide