9

To yndlinge…

Jeg har en fast liste af madblogs, som inspirerer mig og gør mig glad. To af dem, er klart mine foretrukne, fordi de er så smukke. De er appetitlige, rene, smukke, klare og i det hele taget bare en nydelse at besøge. Nordljus er skrevet af en japansk pige, bosiddende i England, som skriver fortryllende og tager de smukkeste billeder af alle sine fantasifulde frembringelser og delicious:days har de samme karaktertræk, nemlig æstetik kombineret med ind imellem temmelig underholdende indlæg. De er begge så absolut et besøg værd.

Jeg beundrer skribenternes evne til at tage så smukke madbilleder og jeg beundrer deres lyst til at kaste sig ud i alverdens eksperimenter. Jeg kan lide, at jeg kan følge med i deres kulinariske frembringelser og jeg griner med dem, når de beskriver deres katastrofale resultater, som naturligt nok indfinder sig med mellemrum, men vigtigst er sidernes udseende, for de gør, at oplevelsen bliver ekstraordinært nydelsesfuld. Jeg elsker smukt og enkelt design.

Min egen side er af en helt anden karakter, men ikke desto mindre, er det også vigtigt for mig, at den bliver præcis, som jeg gerne vil have den. Det er den endnu ikke, men jeg har fået konsulent på mod kagegaranti. Ole Lindi sidder ude bagved i kontrolrummet og slider med min side. Det er fantastisk.

Tænk engang, at vi stadig hjælper hinanden – bare fordi vi kan. Jeg er meget taknemmelig for at kende Ole, som gider og orker, så jeg om et øjeblik igen er helt tilfreds – tak skal du have Ole :-)

Du vil sikkert også kunne lide