4

Tak Ole

Så har Ole reddet siden fra at tage sig elendigt ud i IE. Han har forenklet og alligevel valgt raffinerede løsninger inde på bagsiden af bloggen her. Han har ryddet op og gjort ved… og nu har jeg så fyldt på.

Stakkels Ole…

Han havde lavet så nydeligt et layout, men som sædvanlig skal jeg pille ved det, for det skal jo være, som jeg synes. Jeg håber han tilgiver mig al mit skrammel i sidebaren, men det “hører lissom med” til siden her. Han kommer også til at leve med, at jeg har valgt at centrere hele skidtet og jeg ved, at det er en “øjebæ” for manden, men endnu en gang håber jeg på han tilgivelse. Han kan jo bare tænke sit, ryste på hovedet og grine af mig, men jeg skylder altså at sige, at han faktisk havde lavet det endog meget nydeligt. Det ER mig, som kaster skidt ind her med en spade på størrelse med en pæn parcel.

Jeg håber siden fungerer nu, men hører jo stadig gerne, hvis der alligevel skulle støde overraskelser til, ved brug af den. I skal have mange tak for de mange reaktioner jeg har fået hidtil. De har været en stor hjælp.

– tak Ole, for endnu en gang at redde min røv :-)

Du vil sikkert også kunne lide