9

Endelig!

Oline flytter hjemmefra ved 17-tiden…

Hun har voldslæbt slik og guf, madrasser og soveposer, bestik, tallerkener og glas. Hun har slæbt brødrister, toast, pålægschokolade og franske kartofler. Hun har hentet bøger og blade, musik og lamper. Jeg har set hende slæbe sengetøj, tandbørste og pyjamas. Hun har pakket rent tøj, sovedyr og Harry Potter. Hun har båret det meste af vores spilleskab ud af husets fordør, med en stædig stamina, som slet ikke ligner hende.

Hun flytter virkelig!

Lejligheden står tom. Det var alletiders mulighed for at holde veninde-komsammen, så selvfølgelig skal der være plads til det. De sover her i nat og smutter hjem i morgen, inden vi skal hente ungernes farmor på banegården ved 5-tiden.

Hun kan ikke vente og jeg forstår hende godt…

Du vil sikkert også kunne lide