7

Amok!

BøgerneJeg er gået helt i selvsving. Der var jo udsalg og hvad gør man så? Jeg måtte slå til. Helt vildt slog jeg…

Der er indkøbt bagebøger nok til hele dette og det næste liv nu, men jeg kan ikke vente med at modtage dem. Jeg har besluttet mig for, at der ikke bages noget gammelkendt på matriklen, når de først er ankommet.

Fra det tidspunkt starter en ny æra. Det ukendtes tid indledes og der skal eksperimenteres med nye og ukendte opskrifter.

Der skal vælges med omhu og så skal køkkenmaskinen ellers på overarbejde. Der er en ny opskrift til hver eneste søndag de næste 10 år, så der er lidt at gå i gang med.

Jeg glæder mig specielt til at modtage bøgerne Chocolate Baking og brownies & bars. De taler til mit chokoladehungrende indre, så dem skal jeg formentlig få masser af sjov af, men også de andre bøger ser spændende ud.

Amazon lokkede også med andre bøger til tilbudspris, men jeg holdt mig næsten i skindet og valgte i stedet for mestendels at supplere samlingen af bagebøger denne gang. Jeg har trods alt fået lidt ekstra hyldemeter til skidtet, nu hvor spisekammeret endelig er en realitet.

Apropos spisekammer, så skal musefælderne sættes i stilling. Der er nok at fange og foreløbig er der hentet fire mus ud af krinkelkroge og mørke hjørner. Jeg er ret sikker på, at de ikke er alene, men de har dog endnu ikke fundet vejen til mit nye lager.

Herefter vil jeg smutte i seng.

Jeg er udmattet efter en dag, som har indeholdt alt fra sure tidligere lejere, afslag på ferieansøgning og 3 nye tryksår og til Scrabble med frække unger og nye briller. Skidt og kanel i en skønsom blanding, men sådan er de fleste af mine dage.

Skidtet er til at sluge, fordi kontrasten er kanel.

Når jeg kan høre Alexander ligge inde ved siden af, hvor han snakker med sig selv i hyggeligt stemmeleje, fordi han er glad for at være hjemme igen, gør det alligevel, at dagen slutter rigtigt rart og jeg smiler stille for mig selv og tænker, at det er godt, at der er endnu en dag at tage hul på i morgen.

Nu med en millionmilliard bagebøger… ;-)

Du vil sikkert også kunne lide