13

Fra en anden planet…

Mit smukke barn...Ben, som allerede er det længste jeg længe har set. Elfenbenshud og øjne, så mørke som mystiske og uudforskede grotter i forlængst glemte afkroge.

Fantasi og livsglæde. Talent for det meste, udholdenhed og tonsvis af omsorg og kærlighed. Ironi, så det løber af væggene, lyst til sjov og klædeligt eftertænksom i stille stunder.

Hun skriver. Historier rejser sig af en hjernebark, som er fuld af smukke ord, morsomme anekdoter, fantasier og frygt. Hun tegner. Med afsæt i papiret rejser hun ude i verden og ser de mest fantastiske dyr, de højeste bjerge, de mindste insekter eller selve universets skabelse.

Hun vokser med urimelig hast. Hun vokser ind imellem fra mig. Jeg forstår ingenting, for det er kun for et øjeblik siden, at jeg var den, som ene og alene var nøglen til hendes overlevelse. Sådan er det ikke mere.

Ind imellem er hun uudholdeligt irriterende, snakkende, grinende, logisk, urimelig, gal, glad, sprudlende, stille, samvittighedsfuld og allermest af alt så er hun så uendeligt dejlig.

Hun ligner mig ikke det mindste udenpå. Jeg undres. Hvor kommer hun fra?

Du vil sikkert også kunne lide