4

Kaos

Det er svært ikke at fortvivle, når man er mig. Jeg vantrives i kaos. Ikke i rod. Det går fint, men kaos er for meget for mit ellers ikke specielt sarte system. Jeg kan ikke være i det. Nå ja, forøvrigt kan jeg ikke være i det, i bogstaveligste forstand og det gør det ikke mindre frygteligt.

Det er svært at finde et hjørne, hvor der er fred og ro og det er endnu større en opgave, at prøve at finde et sted at lave kaffe, mad og andet i den boldgade. Jeg er ikke blevet sur endnu.

Køkkenkaos

Jeg bliver altid sur og umedgørlig, når tingene bliver for uhensigtsmæssige og besværlige. Det er de under ombygning af hjemmet. Jeg ved det. Det er langtfra første gang, men denne gang har jeg besluttet, at det betaler sig langt bedre at grine end at surmule. Trut og væk med den citronmund Liselotte. Vær i stedet glad for, at du har nyt køkken om…

Jeg ved godt, at det ender fantastisk. Det ser bare ud til at vare fortvivlende længe endnu…

Du vil sikkert også kunne lide