6

Giv mig orden!

Jeg har sat mosaikstifter op på væggen nu. Måske skulle jeg ikke røbe offentligt, at det er mig, for det er vist ikke alle, som sidder lige pænt, men det er første gang i mit liv, at jeg prøver det.

Ind imellem er man nødt til at kaste sig ud i noget nyt, for at blive klogere. Det gjorde jeg så til aften. Fordi jeg er rapkæftet. Ikke fordi jeg havde lyst, men fordi jeg gjorde mig klog. Den slags skal man ikke begive sig ud i, medmindre man har tænkt sig at gøre noget ved det.

Jeg syntes ikke de første stifter sad helt lige…

Lyst til duft og farverHold kæft, hvor er det svært at få dem til det, var efterfølgende min kommentar og til grin kan man jo altid blive, men siden er jeg begyndt at sætte de første glas på plads i overskabene og det opvejer så rigeligt, at de mosaikker og jeg ikke var de bedste venner.

Jeg trænger i den grad til at få mit hjem tilbage. At få skabt orden, hvor kaos hersker. Få gjort rent og renset ud i al rodet.

Jeg trænger til blomster. Duften af forår. Lyset og solen. Solsortens sang og meget mere, men om få dage regner jeg med, at der er mulighed for at reetablere det meste af hjemmet og det skal blive noget så skønt, selvom resultatet ser ud til at være rodet tifold værd.

Jeg vil skure med Ajax, støvsuge hver en krog og hvor tosset det end lyder, med mit had til aktiviteten, glæder jeg mig vel egentlig til rengøringen. Eller måske i virkeligheden det der følger efter…

Du vil sikkert også kunne lide