2

Uhm

Mætte blev vi og det hele smagte ganske og aldeles glimrende. Lammecurryen var tilpas stærk, selskabet var, som altid, i topklasse og vi griner altid så meget, at humøret ryger helt i top i gæsternes gode selskab.

Desserten var slet ikke ringe og med en kop kaffe til følgeskab, var der ikke et øje tørt.

Chokoladesmovs

Efter maden blev det tid for en omgang TP. Vi har jo erhvervet os jubilæumsudgaven og jeg skal love for, at vi kom på arbejde. Kvinderne mod de herrer og sikke det gik for den maskuline del af selskabet (ikke mig og medspilleren). De havde snart overhalet os med flere længder, men i sidste ende nåede vi at samle “oste”, så vi var med i opløbet, men det skulle desværre vise sig ikke at være tilstrækkeligt til at vinde. Vi har dog planer om på et senere tidspunkt, at tage nogle af svarene op med producenten…

TP & Kaffe

Vi endte med en overnattende gæst og jeg har hørt rygter om, at hun kan lide at stå tidligt op. Jeg håber det er noget, hun har glemt i morgen tidligt, men for at komme hende i forkøbet, vil jeg skynde mig, at finde min seng.

Du vil sikkert også kunne lide