7

Gevinster

Så er dagen endelig startet. Det holdt hårdt og da mobilen vækkede mig klokken 8 faldt det ikke i god jord. Jeg valgte at ignorere den og sove videre. Det skal jeg love for er lykkedes.

Det meste af formiddagen er allerede forsvundet, men jeg har nu endelig fået startet det meste af maskinparken, nusset yngste bag ørerne og konstateret, at hun er godt på vej til at blive rask, lavet kaffe og planlagt lidt indhold for resten dagen.

IndienDer venter lidt arbejde ude i kulissen. Jeg skal have lavet et par websites færdige og når det er gjort, venter ude i horisonten en meget spændende opgave.

Jeg er blevet kontaktet omkring en fotobog om Indien. Lige nu vælter de smukkeste billeder ind i min postkasse og det kribler i fingrene, for at komme i gang med at lege med dem. De taler i den grad til min farveglæde, så at tage dem i øjesyn giver eksplosioner af farver og rejselyst i min mave. Jeg er så glad for, at den opgave er faldet min vej. Jeg er jo forelsket i Indien, er jeg.

Opgaven er endt her via webloggen, så endnu en gang kan jeg konstatere, at netværk, vidensdeling og kontakter faktisk opstår på baggrund af disse weblogs. Det synes fantastisk og gør det kun sjovere, at vedligeholde siden her, at der ind imellem kommer opgaver i hus, som i den grad gør mig glad og ør.

Jeg har fået så meget ud af at have denne weblog. Nye venner og bekendtskaber, som allesammen er opstået på baggrund af mine skriverier, indsigt i utroligt mange ting, som jeg ellers ikke ville komme i berøring med og et bredt kendskab til livet i og udenfor Danmark, som det leves og opleves af meget forskellige mennesker. Nye opgaver, en højere grad af bevidsthed om både mig selv og det der omgiver mig, er også en af gevinsterne.

Jeg tabte pusten forleden. Jeg var der, hvor jeg syntes, at prisen for at skrive var ved at være så høj, at den ikke længere kunne forsvares over for dem, som står mig nærmest. Sådan har jeg det fortsat, men jeg endte alligevel med at tage endnu en tur i karrusellen og det skal nok vise sig, at det ikke bliver den sidste…

Du vil sikkert også kunne lide