9

Multitasking

Alexander og jeg er alene hjemme. Det sker ikke så ofte, men i dag skulle far og Oline ud for at købe hemmeligheder. Den unge mand har jo fødselsdag i morgen, så han måtte naturligvis ikke komme med.

I stedet er han med mig ude ved vaskemaskinen, hvor vi klovner lidt med at klæde os ud i fars trøje og Olines tøsenederdel, mens vi får overstået den kedelige del, nemlig tømning og fyldning af maskinparken, som tilsyneladende aldrig nogensinde skal have en pause medmindre den strejker, hvilket vi ikke håber lige nu, hvor bjerget af vasketøj er faretruende stort.

Best Chocolate CupcakesInd imellem vasketøjet rørte vi dej til en omgang Best Chocolate Cupcakes.

Vi kiggede i bøgerne, vendte muligheder og drømte os langt ind i et univers af hindbær-, appelsintrøffel- og marmeladefyldte cupcakes, hvorefter vi måtte indse, at det er komplet umuligt at vælge.

Nu gjorde vi det eneste rigtige. Enedes om, at vi starter fra en ende af. Vi slog op på første side i bogen 125 best Cupcake recipes og startede der. Det viste sig at være Best Chocolate Cupcakes og de skal pyntes med Chocolate Fudge Frosting, så de ender med at være en himmerigsmundfuld, er vi enige om. De første otte er i ovnen nu og her dufter allerede vidunderligt. De resterende kommer i ovnen bagefter og når de så er kølet af, skal vi i gang med at lave cremen. Vi glæder os… og de skal smage godt, er vi sikre på…

Du vil sikkert også kunne lide