7

Endnu en god dag

Så er dagens første aftaler endelig overstået. Lægens hjemmebesøg, som viste sig at være et fornuftigt tiltag. Der var faktisk gået betændelse i det ene sår, så en penicillinbehandling er foranstående.

Vi fik også en snak om hvor vigtigt det er, at professionelt personale er klædt på til de opgaver, de skal varetage. Det mangler desværre i aflastningen, men vi er enige om, at det står til at ændre og skal ændres, for når alt kommer til alt, handler det om usikkerhed. En usikkerhed, som skal udryddes.

Den nye kørestol har været til afprøvning. En fornøjelse var det. Alexander sad 2 timer i en stol, som endnu ikke er færdig, men han sad strunk som et egetræ og var vågen, frisk og helt utålmodig hvad angik leveringen af den. Da han skulle ud af den igen – den skal retur til de sidste rettelser – nægtede han at flytte sig, så det holdt hårdt at få ham overbevist om, at den returnerer den 17. Helt færdig og klar til brug.

Det har foreløbig været en god dag :-)

Du vil sikkert også kunne lide