3

Abigail A. Percy

Kastanjer til ørerne.Abigail A. Percy er nyuddannet guldsmed fra Glasgow og en meget talentfuld af slagsen.

Hendes smykker er inspireret af naturen og allesammen meget fine og sarte at se på. Hendes foretrukne materiale er guld og jeg elsker det. Normalt er jeg til sølvsmykker, men præcis disse smykker er utroligt smukke i guld.

Ørenringene her er kastaneblade med perler og meget dragende. Kastanjerne er gennemgående for hendes design, men også andre blade og blomster finder vej ind i hendes verden af guld og perler. En verden hun udvider gennem egne akvareller af træer og blomster, som danner forlæg for de mange smykker.

PerleringePerleringene her er meget enkle. Det kan jeg vældig godt lide og jeg skal gerne indrømme, at de frister. De er meget smukke, synes jeg.

Abigail er som sagt nyuddannet, så hendes smykker sælges lige nu til særdeles fordelagtige priser på hendes side på Etsy. Her kan du se et udvalg af smykkerne, som allesammen er værd at eje.

Er du interesseret i at se nogle af hendes akvareller og hendes afsluttende eksamensopgave, kan du tage et kig på hendes billeder på Flickr. Det er altsammen et kig værd. Hun er meget talentfuld og jeg vender med sikkerhed tilbage med mellemrum, for at læse med på hendes weblog, som anvendes som samlingssted for hendes ideer, design og inspirationskilder.

Du vil sikkert også kunne lide