8

Det bliver godt!

Der er stadig råt hernede, men bordpladen er limet og mangler nu bare at blive slebet og derefter få noget olie. Den er dyb, lang og dyb og med masser af plads, som gør, at jeg glæder mig endnu mere, men allerbedst bliver det, at komme over til vinduet.

Vi har en Wegner sofa stående på loftet. Den er købt på auktion for år tilbage og har siden levet en tilbagetrukket tilværelse, sammen med en anden sofa, som også er erhvervet på auktion. Den skal ned og give plads til hyggestunder med en god bog, en kop kaffe og godt selskab, når aftenerne ind imellem må tages i brug til arbejde. Der skal være så indbydende og hyggeligt, at det giver manden i huset en uimodståelig trang til at sidde der og hyggesnakke med mig, som må slide.

Bord

Min vinterferie er startet, så samtidig med renoveringen af rummet her, har jeg lovet mig selv, at der skal fremstilles mindst ét maleri i ferien – meget gerne flere. Jeg trænger til nyt på væggene og min tålmodighed trænger til udfordringer. Dem ved jeg den finder, når jeg først går i gang. Tålmodighed og tilgivelse er nødvendige ingredienser, når jeg svinger penslen, spartlen eller svampen, for det bliver aldrig, som jeg gerne vil, men forsøges skal det altså.

Måske jeg skulle køre ud efter lærreder, en forårsblomst, stoffer til det bløde og lidt til aftensmaden nu jeg alligevel har masser af tid. Jeg har jo ferie!

Du vil sikkert også kunne lide