7

Slut for nu…

Det er slut for i dag. Jeg kan ikke finde mere energi, men der er endnu en dag i morgen og på forunderlig vis, kan man være helt sikker på, at noget af det, som ikke bliver væk, er rodet. Det skal nok vente på fornyet energi uden at flytte sig ud af stedet.

Ikke mere i dag

Det hjælper altsammen nu. Jeg er kommet på plads i mit nye hjørne hvor alting vender modsat af tidligere, men det er sikkert en vanesag og jeg trives allerede med den enormt dybe bordplade, som pludselig får min skærm til at ligne en miniput af slagsen. Bordpladen er 85 cm dyb, så jeg har ikke en chance, hvis tingene er placeret inderst på den, men den rummer potentiale for rigtigt mange bunker – i både længde og dybde medmindre jeg skal til at håndhæve de nye vaner og undlade den slags udskejelser.

Til gengæld har jeg da vist så rigeligt fået den anbefalede afstand til skærmen. Faktisk er alting nu så småt, så jeg overvejer om ikke en større af slagsen kunne gøre gavn. På den anden side, så er det vist et luksusproblem.

Forøvrigt er jeg stærkt utilfreds med kvaliteten på mit tastatur, som ellers er ret lækkert at skrive med, men allerede nu er e, d og s slidt af tasterne og nu er det jo altså ikke fordi jeg sidder og slår i dem 8 timer dagligt. Tastaturet er vel ikke mere end et par måneder gammelt, så måske de skulle overveje en mere holdbar farve, når de skal i gang med et nyt parti ude i Taiwan. Vi er vist stadig et par stykker, som ikke har lært blindskrift og derfor ind imellem er latterligt afhængige af at kunne se bogstaverne på tasterne og der hjælper det indbyggede og ellers meget tjekkede blå lys altså ikke. Det gør kun huden gullig og tænderne brune og det opvejer på ingen måde det andet. Det gør os bare grimme. Mere grimme, altså. Og det er der bestemt ingen grund til…

Du vil sikkert også kunne lide