2

Trendspotting

Er du vild med trends og kan du lide at lade dig inspirere af hvordan andre klæder sig, kan du finde masser af gode ideer på Hel Looks, som tilbyder en stor samling billeder af Street Fashion, altså en samling billeder af fantastisk klædte mennesker, som er fotograferet enten på gaden eller i klubber i Helsinki, Finland.

Ira19 November 2005, Restaurant Kaisaniemi

Ira (29)
“I’m crazy about tattoos. I took my first tattoo ten years ago and now about half of my body is tattooed. 50’s style is really important for me – it’s me, my Pontiac and my tulle skirt! Music and cars have always been a big thing in my family. In my style I like contrasts, like tattoos mixed with femininity.”

Ira er jeg vild med. Hun ser jo forrygende ud med alle sine tatoveringer og den gule og meget feminine kjole. Kontrasten er slående og så kan jeg naturligvis godt nyde, at hun så fantastisk ud på min sidste fødselsdag, men der er mængder af andre spændende, fantasifulde og alternative mennesker på siden.

Du vil sikkert også kunne lide